Prijatelji PO

Pihalni orkester Tržič, z več kot 90-letno tradicijo, spada med najboljše tovrstne ljubiteljske sestave v Sloveniji. S svojim delovanjem, številnimi nastopi in vzgojo mladih glasbenikov prispeva k razgibanemu in pestremu kulturnemu utripu Občine Tržič. O kvaliteti orkestra pričajo številna priznanja in dosežki.

Izobraževanje mladih glasbenikov, gostovanja v tujini, udeležba na tekmovanjih, vzdrževanje inštrumentov, uniform ter gorenjskih narodnih noš, ki so zaščitni znak orkestra, so dejavniki, ki predstavljajo precejšen finančni zalogaj.

Lahko nam pomagate tako, da odstopite del svoje dohodnine našemu Kulturnemu društvu Pihalni orkester Tržič (Obrazec za odstop dohodnine Kulturnemu društvu Pihalni orkester Tržič).

Prosimo vas tudi za vaše sodelovanje tako da postanete naš

Prijatelj Pihalnega orkestra Tržič. Redno vas bomo obveščali o naših samostojnih koncertih in nastopih. Prosimo vas, da izpolnite pristopno izjavo in nam jo posredujete.

Bronasti podporni član s prispevkom 50 €. Redno vas bomo obveščali o naših samostojnih koncertih, prav tako pa boste za vsakega dobili dve brezplačni vstopnici.

Srebrni podporni član s prispevkom 250 €. V zahvalo vam bomo za vse naše samostojne koncerte poslali dve brezplačni vstopnici, nudimo pa vam tudi brezplačen nastop, za katerega, v kolikor želite, da ga izvedemo izven tržiške občine, plačate le avtobusni prevoz. Vaše ime bo omenjeno na naših samostojnih koncertih, navedeno v koncertnih listih in na naši spletni strani.

Zlati podporni član s prispevkom 500 €. V zahvalo vam bomo za vse naše samostojne koncerte poslali dve brezplačni vstopnici, nudimo pa vam tudi brezplačen nastop, za katerega, v kolikor želite, da ga izvedemo izven tržiške občine, plačate le avtobusni prevoz. Vaše ime ali ime vašega podjetja bo omenjeno na naših samostojnih koncertih, navedeno v koncertnih listih in na naši spletni strani. Naš Božično-novoletni in spomladanski koncert v Tržiču skupno obišče kar 1500 ljudi, kar predstavlja odlično priložnost za oglaševanje vašega podjetja. Poleg že naštetega vam v okviru naših samostojnih koncertov pripada tudi pravica do oglaševanja z reklamnimi panoji.

Vaš prispevek bomo dobro uporabili za obnovo in dokup inštrumentov, gorenjskih narodnih noš ter uniform, za izobraževanja mladih in malo manj mladih članov ter za nakup novega notnega materiala, s pomočjo katerega vam bomo polepšali prihajajoče koncertne večere.

Znesek lahko nakažete na naš transakcijski račun št. SI56 0400 1004 6475 308, odprt pri Nova KBM, ali pa se osebno oglasite v naših godbenih prostorih na Cankarjevi cesti 5, vsak ponedeljek ali četrtek po 19. uri.